Hlavní obsah
Článek

Seriálová adaptace knižního bestselleru Sedmilhářky se setkala s mimořádným diváckým úspěchem, posbírala čtyři Zlaté glóby, osm cen Emmy a další prestižní trofeje. Pokračování tak bylo nevyhnutelné.

Na scénu se opět vrací herečky Nicole Kidman (56), Reese Witherspoon (48), Shailene Woodley (27), Zoe Kravitz (30) a Laura Dern (52). Hvězdnou sestavu rozšířila držitelka tří Oscarů Meryl Streep (74). Celá hollywoodská elita se sešla na premiéře druhé řady Sedmilhářek v New Yorku. Diváci se nových dílů dočkají už v červnu.

Slavné dámy se na sebe snažily strhnout pozornost nejen úsměvy, ale také outfity. Reese Witherspoon oblékla šaty od návrháře Elieho Saaba v hodnotě 136 tisíc českých korun. Nejvíce kůže na premiéře odhalila Shailene Woodley. V průsvitných šatech toho bylo vidět opravdu dost.

V odvaze za ní ale nezaostávala ani podstatně starší Laura Dern. Ta sice zvolila kalhoty, stejně jako Nicole Kidman, ale pod zcela průsvitnou halenkou jí prosvítala černá podprsenka. Zoe Kravitz zazářila v minišatech posetých krystaly. Seriálová posila Meryl Streep přišla ve volných květovaných šatech z módního domu Oscar de la Renta.

Reese Witherspoon v šatech za 136 tisíc korun

Kdo se na premiéru pokračování Sedmilhářek oblékl nejlépe?
Shailene Woodley
9,7 %
Zoe Kravitz
9,1 %
Reese Witherspoon
70,6 %
Laura Dern
1,6 %
Meryl Streep
3,9 %
Nicole Kidman
5,1 %
Celkem hlasovalo 309 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám