Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jak jen to Reese Witherspoon (48) dělá? V novém filmu Který je ten pravý? vypadá stejně jako v pokračování komedie Pravá blondýnka z roku 2003. Řekli byste, že je o 14 let starší?

Slavná hollywoodská herečka snad nestárne. Ať už se podíváte na produkci z počátku její kariéry či na novější filmy, vypadá pořád stejně. Reese by sice mohla předstírat, že je o generaci mladší, ale teď už dozrála do rolí matek. Sotva by ale někdo řekl, že její dceři Avě bude v září 18 let.

Witherspoon proslavila růžové komedie Pravá blondýnka (2001), která se o dva roky později dočkala pokračování. Herečka sice stále vypadá jako studentka, ale nesnaží se popírat svůj věk. Jako matka se letos osvědčila v seriálu Sedmilhářky a potomky má i v nové komedii Který je ten pravý?. Reese si v ní jako rozvedená žena prožije románek s mladším mužem, který ovšem překazí návrat jejího exmanžela.

V soukromí slavná blondýnka naštěstí dilema mezi milencem a otcem svých dětí řešit nemusí. Po rozvodu s Ryanem Phillippem je šest let šťastně provdaná za Jima Totha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám