Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár předchozích dnů zasvětila Reese Witherspoon (48) odpočinku. Do Hamptons, oblíbeného letoviska bohatých Američanů, hlavně Newyorčanů, vyrazila bez dětí i manžela, jen s partou známých.

Asi osm žen pobývalo na několikapatrové jachtě, kde se věnovaly opalování, skákání do vody, plavání, popíjení, józe i klevetění, zkrátka všemu, co na takovou dámskou jízdu patří. I na téma módy došlo, nemohlo nedojít, výlet totiž podle všeho organizovala značka Haney.

Witherspoon, známá z filmů Pravá blondýnka, Velmi nebezpečné známosti, Walk the Line nebo čerstvěji ze seriálu Sedmilhářky, je ostatně velkou milovnicí módy. Dokonce tak velkou, že má vlastní značku oblečení Draper James. Na trh ji uvedla v roce 2015 a její název je složeninou jmen hereččiných prarodičů Dorothey Draper a Williama Jamese Witherspoona.

Většinu výše zmíněných aktivit absolvovala herečka v černých jednodílných plavkách, kterým dává v posledních letech přednost před bikinami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám