Hlavní obsah
Článek

Letos v březnu vstoupila do klubu čtyřicátnic, ale v nové životní dekádě září stejně jako v uplynulých desetiletích. Reese Witherspoon (48) dokonce naprosto převálcovala i dřívější filmovou sexbombu Scarlett Johansson (39), která očividně neměla svůj nejlepší den.

Herečky se sešly na filmovém festivalu v kanadském Torontu, kde uvedly premiéru animovaného muzikálu Zpívej. Scarlett ve filmu získá dikobrazí podobu, Reese se předvede v poněkud nelichotivé roli prasnice. Na červený koberec ale naštěstí místo zpívajících zvířátek dorazily skutečné hollywoodské hvězdy.

Pořadatelé nejspíš předpokládali, že největší ozdobou premiéry bude členka komiksového týmu Avengers a miláček pánských magazínů. Scarlett ovšem těžce pohořela a dorazila v podivných červených šatech, které jí vůbec nelichotily. Když navíc přidala otrávený výraz, královnou večera byla jednoznačně téměř o dekádu starší Reese Witherspoon.

Za všech okolností usměvavá herečka už má sedmnáctiletou dceru Avu, ale díky své drobné postavě stále působí mladistvým dojmem. Reese se tak klidně může vrátit ke komedii Pravá blondýnka, která měla premiéru už před 15 lety. Nedávno fanoušky potěšila zprávou, že by měl vzniknout i třetí díl.

Reklama

Další články

Načítám