Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Už dříve bylo zřejmé, že šestnáctiletá Ava roste do podoby své slavné maminky, ale nejnovější společnou selfie Reese Witherspoon (48) svým fanouškům vyrazila dech. Na první pohled na ní totiž není vůbec snadné rozpoznat matku od dcery.

Ava se dříve snažila od své nestárnoucí maminky odlišit rebelskou vizáží, ale když z vlasů vymyla poslední zbytky růžové barvy, stala se z ní dokonalá kopie oscarové hvězdy. Reese a její dcera jsou od sebe opravdu k nerozeznání. Nebýt pár drobných vrásek starší z nich, jež jsou viditelné až při detailnějším prozkoumání fotky, mohlo by jít o odraz v zrcadle.

Na hereččině sociální síti se fotka setkala s nadšenými reakcemi. „Ava vypadá víc jako Reese Witherspoon než samotná Reese Witherspoon!“ zní jeden z obdivných komentářů.

Herečka by ve své dceři mohla mít nástupkyni, ale v jejím případě to není nutné. Ava by ji v případném třetím pokračování Pravé blondýnky nemusela zastoupit, protože Reese se od prvního dílu příliš neproměnila. A to od premiéry uběhlo už neuvěřitelných 15 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám