Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roli pravé blondýnky herečce Reese Witherspoon (48) už nikdy nikdo nevezme. Jedná se o její nejslavnější filmovou postavu, ke které jí vizáž přímo předurčuje. Éterickou blondýnkou donedávna byla také její dcera Ava Phillippe, která je maminčinou kopií.

Ve svých šestnácti letech ale Ava stejně jako jiné teenagerky dostala chuť se svým vzhledem trochu zaexperimentovat a tak se už nějakou dobu prochází po ulicích Los Angeles s růžovými vlasy. Sladkost ale sráží výrazným líčením, roztrhanými džíny, černým topem a občas černým páskem á la obojek na krku, takže o ní některá zahraniční média píší jako o vyznavačce gotického stylu.

Reese má kromě mladé rebelky doma také třináctiletého Deacona a brzy čtyřletého Tennesseeho, a aby se i po třech dětech mohla pyšnit postavou, kterou měla ve své nejznámější roli před 15 lety (respektive po dalších dvou, Ava už tehdy byla na světě), neponechává vše jen na genech. V ulicích losangeleské čtvrti Brentwood je často k vidění při běhu či na cestě do posilovny nebo s podložkou pod paží na hodinu jógy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám