Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejslavnější hollywoodská blondýnka má pořád výstavní postavičku jako na počátku své kariéry. Reese Witherspoon (48) se při propagaci vlastní kolekce oblečení ujala role modelky.

Hvězda komedie Pravá blondýnka by mohla sdílet šatník se svou šestnáctiletou dcerou Avou, takže může před objektivem pózovat i v outfitech, jaké nejspíš zaujmou výrazně mladší ženy. Reese Witherspoon už za své herectví dostala Oscara a prosazuje se také jako úspěšná producentka a podnikatelka.

Svou módní značku slavná blondýnka pojmenovala Draper James podle dvou lidí, kteří ji nejvíce ovlivnili. Draper se za svobodna jmenovala její babička a James je prostřední jméno jejího dědečka. Prarodiče herečku vždy vedli k tomu, aby se z ní stala vzorná hospodyňka, v jejíž domácnosti se budou všichni cítit příjemně.

Reese Witherspoon kromě dekorativních předmětů nabízí i oblečení, které na vlastní kůži vyzkoušela při focení. Drobná herečka v modrých šatech i kraťounkých šortkách potvrdila, že má stále výstavní nožky. A to se trojnásobná maminka v březnu zařadí mezi čtyřicátnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám