Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nedělní Den matek byl důvodem k tomu, aby se herečka Reese Witherspoon (48) pochlubila ženou, která ji před téměř čtyřmi desetiletími přivedla na svět. Hvězda komedie Pravá blondýnka svou maminku Betty vzala do televizní show, kde nebylo pochyb o tom, že mají stejnou krev.

Reese si na chvíli odskočila od propagace komedie Divoká dvojka, v níž hraje společně se Sofií Vergarou, a poodhalila své soukromí. Do televizní Saturday Night Live Show přivedla svou maminku Betty, která není na kamery a potlesk publika na rozdíl od své slavné dcery příliš zvyklá.

Oscarová herečka a další hosté dostali možnost veřejně svým matkám projevit lásku a omluvit se jim za své prohřešky z mládí. Witherspoon, která si už pořídila tři děti, zavzpomínala na historku, kdy doma předstírala, že jde spát ke kamarádce, ale zamířila se svým přítelem na hotel. Její přiznání po letech působila úsměvně a maminka se na ni pochopitelně nezlobila.

Hollywoodská herečka před televizními kamerami ukázala, po kom podědila svou drobnou postavu. Reese měří pouhých 156 centimetrů, ale přesto svou maminku lehce převyšovala. Její patnáctiletá dcera Ava už ovšem obě dávno přerostla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám