Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodské hvězdy Reese Witherspoon (48) a Sofia Vergara (42) zažily při natáčení komedie Divoká dvojka scénu, která je přinejmenším zaskočila. Ani jedna z nich totiž osoby stejného pohlaví běžně nelíbá.

Trojnásobná maminka Reese Witherspoon vede spořádaný rodinný život, do něhož úlety se ženami rozhodně nepatří. Kvůli roli však okusila rty vnadné kolegyně, kterou ulovil výstavní samec Joe Manganiello, jehož fanynky zásnuby s o čtyři roky starší Sofií Vergarou dosud nerozdýchaly.

Atraktivní herečky se sešly v komedii Divoká dvojka, jíž se Reese po Pravé blondýnce opět vrací ke komediálnímu žánru. Držitelka Oscara za hlavní roli v dramatu Walk the Line zde ztvárnila policistku chránící klíčového svědka v podání Sofie, která se může pochlubit přírodními ňadry velikosti sedm.

Její mise se všem nečekaně zkomplikuje a nesourodá dvojice musí spojit síly, aby si zachránila krk. V jedné scéně tak hollywoodské kolegyně předstírají, že tvoří lesbický pár, ale bohužel narazí na silně věřícího muže, který pro lásku mezi dvěma ženami nemá pochopení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám