Hlavní obsah
Článek

Po stránce kariéry prakticky nemohla být úspěšnější, bodovala jako herečka, moderátorka, komička, zpěvačka, spisovatelka i producentka, ale v osobním životě se jí nikdy moc nedařilo. A nyní je jasné proč. Rebel Wilson (44), proslulá i díky neuvěřitelné fyzické proměně, kdy zhubla pětatřicet kilogramů, tak dlouho hledala mužnou náruč, až našla spřízněnou duši v ženě.

Slavná Australanka nyní přišla se svým coming outem na Instagramu, kde svým jedenácti miliónům fanoušků představila svou novou lásku Ramonu Agrumu.

„Myslela jsem, že hledám prince od Disneyho... Co jsem ale možná opravdu celou tu dobu potřebovala, byla princezna od Disneyho,“ okomentovala vtipně společnou fotku s půvabnou Ramonou. Příspěvek během několika hodin získal přes milion lajků a lidé se předháněli v gratulacích oběma zamilovaným ženám.

Minulý měsíc se Wilson nechala slyšet, že randí s někým, koho poznala přes kamaráda. Tou dobou ještě nesdělila žádné další detaily, o koho se jedná, pouze dodala, že si často volaly a po telefonu si povídaly několik týdnů, než se setkaly.

Není jasné, jak dlouho Rebel se svou partnerkou, která je módní návrhářkou, chodí, ale společně se objevily už před třemi měsíci na pooscarové party Vanity Fair. Novinky z hereččina osobního života přicházejí rok poté, co se po čtyřměsíční známosti rozešla s podnikatelem Jacobem Buschem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám