Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rebel Wilson (44) v posledních letech shodila minimálně 35 kilo a moc jí to sluší. Svou cestu ke štíhlejšímu a zdravějšímu já popsala mnohokrát, proto se nyní naopak rozhodla promluvit o období, kdy začala přibírat.

„Byla jsem větší už jako náctiletá, tehdy jsem ale měla spíš atletickou postavu,“ popsala v podcastu Life Uncut herečka. „Pak mi diagnostikovali něco, co se jmenuje syndrom polycystických ovárií. To mi bylo asi 20 nebo 21. Jedním ze symptomů je rapidní nárůst váhy.“

„Došlo mi, že jsem větší holka, takže jsem si řekla, že z toho musím udělat přednost. Zaměřila jsem se na komedie, protože vím, jakou má tenhle žánr sílu. Lidé se spíš smějí hercům, s nimiž si nepředstavují sex,“ nechala se slyšet.

„Komici se dost často nějak fyzicky liší a díky tomu jsou úspěšní. Takže jsem ze svých nedostatků udělala přednosti,“ dodala.

Rebel vzala roli Tlusté Amy ve filmové sérii Ladíme, která ji proslavila, protože jí postava přišla nejzábavnější ze všech, a přitom nešlo o hlavní roli. V té době vážila i třikrát víc než její kolegyně, ale nikdy s tím neměla problém, a to ani při kostýmových zkouškách.

„Mně to nikdy nevadilo, ale jiné holky s tím bojovaly. Nadávali jim, že jsou tlusté, i když byly mnohem štíhlejší než já,“ přiznala.

Rebel samozřejmě nepřibírala jen kvůli zdravotním problémům. Stal se z ní emocionální jedlík a až na prahu čtyřicítky si uvědomila, že je na čase s tím něco udělat.

Když se rozhodla pro hubnutí, dokonce i její tým se ji snažil odradit. Role baculek jí totiž vydělávaly balíky peněz. Rebel si uvědomuje, že už ji do komedií nejspíš nebudou tolik obsazovat, na druhou stranu se ale těší, že se jí otevřou dveře k dramatům a vážnějším rolím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám