Hlavní obsah
Článek

Poslední rok se hojně psalo o její fyzické proměně. Herečka Rebel Wilson (44) zhubla třicet kilo a svou cestu podrobně dokumentovala. Fanoušci znali její stravovací i tréninkový režim, její progres komentovali, herečku podporovali a ona jim přízeň vracela a vrací.

Do soukromí je nechává nahlédnout i dál, naposledy je popichovala snímkem z terasy svého londýnského domu. „Jen co v Londýně vysvitne slunce, dávám se na nahé opalování,“ komentovala záběr, který spíš jen naznačuje. Herečka na něm leží na břiše a fotí si selfíčko.

Na sociálních sítích se teď Rebel na čas utlumí, natáčí nový film, který dle jejích slov vyžaduje všechnu pozornost. „Je to jiná role, než jaké jsem měla doposud a potřebuji se do ní ponořit. Takže si dám malou pauzu, ale zase se vrátím. Za chvíli jsem zpět, abych sdílela další sexy selfíčka,“ slíbila fanouškům.

Začátkem února herečka oznámila rozchod s o jedenáct let mladším Jacobem Buschem. Chodili spolu zhruba rok, vztah začal ještě předtím, než se Wilson dala na hubnutí. „To by vám, dámy, mělo připomenout, že nepotřebujete mít určitou velikost, abyste si našly kluka,“ kladla na srdce svým fanynkám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám