Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rebel Wilson (44) zhubla už přes 30 kilo a podělila se o snímek své štíhlé figury. V džínových šatech vypadala lépe než kdy jindy. Fanoušky ovšem instagramovým příspěvkem nepotěšila. Referovala v něm o sobě totiž jako o single, tedy svobodné holce.

„Mám toho hodně na mysli… Single holka míří na Super Bowl,“ uvedla v popisku. Něco málo přes rok Rebel randila s Jacobem Buschem a ještě nedávno vypadali jako dvě hrdličky.

Naposledy je spolu vyfotili na Vánoce při lyžování v Coloradu, kde působili zamilovaní až po uši. Wilson se dokonce nechala slyšet, že už myslí na zakládání rodiny a nechala si zmrazit vajíčka.

S Jacobem začala randit ještě před svou proměnou. „To by vám, dámy, mělo připomenout, že nepotřebujete mít určitou velikost, abyste si našly kluka,“ sdělila v minulosti na Instagramu.

Před rokem zdraví, jak ten loňský označovala, byl totiž rok lásky, kdy chodila na rande s každým, kdo ji pozval.

„Uvědomila jsem si, že nevím, k čemu jsou mi všechny ty ceny a milióny dolarů, když to nemám s kým sdílet. Nejdřív nad tím nepřemýšlíte, jenom šplháte po nějakém žebříku, pak máte premiéru, kde je tisíce lidí a je to skvělé, ale potom jdete domů a jste tam sami. A to už taková sranda není,“ popsala v lednu v talk show Anthonyho Middletona Straight Talking proces hledání lásky. Nyní se ale zdá, že ji ještě chvíli přece jenom hledat bude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám