Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rebel Wilson (44) už několik měsíců udivuje fanoušky svou proměnou. Herečka shodila už přes 20 kilo a je téměř na své vysněné váze 75 kilogramů. A vypadá to, že s hubnutím ještě nekončí.

„V posledních letech jsem každému roku dala nějaké téma. Měla jsem rok zábavy, loňský pro mě byl rokem lásky a letos jsem si řekla, že to bude rok zdraví. V březnu mi bylo 40 a nikdy jsem své zdraví neupřednostnila, což bylo nejspíš vidět,“ nechala se slyšet v show Drew Barrymore.

„Jezdila jsem po celém světě, cestovala soukromými letadly a cpala se cukrem od rána do večera. Jsem hodně na sladké, miluji dezerty. Jako mnoho žen jsem i já zkoušela nejrůznější diety, ale tentokrát jsem potřebovala skutečně holistický přístup,“ přiznala.

„Byla jsem emocionálním jedlíkem, šlo u mě o způsob, jak se vypořádat se stresem a slávou. Je to občas hodně stresující a já s tím bojuji tak, že se cpu koblihami,“ vysvětlila.

Svůj postoj tedy oblíbená herečka musela přehodnotit a změnit své stravovací návyky. Místo cukrů zvýšila přísun proteinu a výsledky jsou znát.

„Shodila jsem, tuším, tak 20 kilo, a ještě pár bych ráda dala dolů. Miluji svoje křivky a nemyslím si, že někdy budu úplně hubená, ale cítím se mnohem zdravěji.“

Rebel zhubla nejen díky zdravé stravě, ale také díky pravidelnému cvičení. Sama se sebou je momentálně spokojená, a to jak po fyzické, tak psychické stránce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám