Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za posledních 10 měsíců shodila Rebel Wilson (44) už přes dvacet kilo a vypadá fantasticky. Dříve boubelatá komička, které filmoví tvůrci platili balíky peněz, aby nehubla, letos kompletně změnila životní styl. Hereččin trenér Jono Castano nyní prozradil, jak se jí podařilo přiblížit se své vysněné váze 75 kg, od které ji dělí už jen pouhá tři kila.

V australském pořadu Sunrise Jono vysvětlil, že Rebel nikdo nenutí držet drastickou dietu, ale je to spíš o zdravé rovnováze. Její cvičební plán se skládá z kardia a posilování. Oblíbené jsou například cviky se závažím na ruce a ramena v kombinaci se vzpory na rukou se zátěží. V tzv. planku musí vydržet 10 sekund, než přejdou na jiný cvik.

„Cvičení je hlavně o rozhýbání těla,“ dodal s tím, že doporučuje cvičit 45 minut, pětkrát v týdnu a kombinovat tréninky se zdravou, vyváženou dietou.

Takhle ostatně docílila výsledků i Rebel. A aby toho nebylo málo, před časem představila světu svého nového partnera. Randí s o 11 let mladším milionářem Jacobem Buschem, po jehož boku zazářila i na charitativní akci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám