Hlavní obsah
Článek

Rok 2022 byl opět plodným rokem i ve světě zahraničních celebrit. Mnohé hvězdné páry se konečně dočkaly prvního potomka, jiné už třeba druhého nebo klidně sedmého. Najdou se i tací, kteří se rozhodli stát rodiči samoživiteli, využili služeb náhradní matky, a dokonce i ti, co přivítali potomků několik, hned s několika různými ženami. Podívejte se, které celebrity se letos dočkaly svého uzlíčku štěstí.

Kategorie slavných manželských či partnerských párů, které letos přivítaly potomka, je v porovnání s jinými poměrně fádní. Ať už jde o druhou dceru Joa Jonase a Sophie Turner (28), v pořadí třetího potomka Pippy Middleton (40) a Jamese Matthewse nebo třeba druhé dítě Quentina Tarantina (61) a Danielly Pick či mnoho dalších, které najdete v galerii.

Za zmínku stojí snad ješte Hilaria a Alec Baldwinovi (66), kteří přivítali na svět sedmého společného potomka. A to už je opravdu výkon.

Co se týče plodných rodin, králem rozsévačů semene je jednoznačně moderátor Nick Cannon (43). Ten letos přivítal hned pět dětí se pěti různými ženami. Celkem má už dvanáct potomků.

S více ženami, i když nejspíš neplánovaně plodil také basketbalista Tristan Thompson, bývalý partner Khloé Kardashian (39). Zatímco z nevěry s fitness trenérkou vzešel syn, v době poměru už čekali s Khloé potomka prostřednictvím náhradní matky...no, stane se.

Náhradní maminku využili také Priyanka Chopra (41) s Nickem Jonasem nebo například i Rebel Wilson (44), která se toužila stát maminkou a netajila se problémy s početím. Dcerku jí tak nakonec porodil někdo jiný a do rodičovství se herečka pustila sama, i když dnes už má po boku partnerku, s níž je šťastná.

Reklama

Další články

Načítám