Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mary-Kate a Ashley Olsenovy a Cole a Dylan Sprousovi nejsou jedinými dvojčaty v Hollywoodu. Podívejte se, které další slavné osobnosti pocházejí z dvojčat. Možná se budete divit.

Scarlett Johansson

Krásná Scarlett Johansson (39) patří v Hollywoodu mezi nejznámější tváře, ovšem už méně lidí ví, že má dvojče, bratra Huntera. Ten ji v minulosti občas doprovázel na červený koberec, sám se ale věnuje především charitě a politickým kampaním. V roce 2008 během prezidentských voleb například spolupracoval s Barackem Obamou.

Gisele Bündchen

Modelka Gisele Bündchen (43) je hned ze šesti sester. Jejím dvojčetem je Patricia, s níž tvoří nerozlučnou dvojici. Patricia dokonce působila jako manažerka a mluvčí Gisele. Dnes pracuje pro její značku spodního prádla Intimates.

Kiefer Sutherland

Herec Kiefer Sutherland (54), známý hlavně ze seriálu 24 hodin, má dvojče Rachel. Ta pracuje jako televizní producentka. Slavnějšímu bratrovi se celkem podobá, ostatně stejně jako otci Donaldovi, proslulé herecké legendě.

Ashton Kutcher

Dokonce i Ashton Kutcher (46) má dvojče, a to bratra Michaela. Ten bohužel v dětství prodělal mozkovou obrnu a už ve 13 letech musel podstoupit transplantaci srdce. Ashton na svého bratra nedá dopustit.

Rami Malek

Oscarový Rami Malek (42) má identické dvojče Samiho. Bratři jsou od sebe k nerozeznání a Sami by Ramimu klidně mohl dělat dvojníka. Upřednostnil ovšem kariéru učitele a pracuje v Los Angeles.

Reklama

Další články

Načítám