Hlavní obsah
Článek

Možná poprvé od chvíle, kdy dostal kopačky kvůli drogám, mluví úplně ve všem pravdu! Ondřej Koptík, mladík, který žil nějakou dobu s Hanou Gregorovou (71), vdovou po Radoslavu Brzobohatém (†79), na svou bývalku nakydal tolik hnusu a špíny, že by to snad ani všichni zákeřňáci světa nedali dohromady. Nyní jako by konečně prozřel, za vše se omlouvá a přiznává, že ve všem lhal!

Cokoli si čtenáři z jeho tvrzení o Hance Gregorové vybaví, to vše prakticky byla lež. Koptík to přiznává a tvrdí, že prokoukl a vidí, jak byl ubohý. Herečka prý ani za mák není tak špatná, jak o ní psal. Naopak, je údajně prakticky dokonalá.

Za vším jeho chováním prý může celoživotní mindrák z rozvodu rodičů, omámení světem celebrit a médií a také, jak sám píše, problémy se závislostmi na kouření marihuany a užívání pervitinu. A lži o bývalé lásce prý zveřejňoval kvůli své pýše, že mu neodpovídá na zprávy. A když už se tak jednou stalo, její email ale dokonce uveřejnil až pak, když ho přepsal ve svůj prospěch. Byť to tedy jako v jeho prospěch moc nepůsobilo.

„Přes stovky milých i vyděračských esemesek nereagovala. Nic chytřejšího mě nenapadlo, než že se jí začnu mstít, že ji začnu pomlouvat a zničím její pověst totálně,“ přiznává s tím, že si pak na Gregorovou klidně navymýšlel cokoli, protože některá média (Super.cz se toho nezúčastnil) všechny pomluvy bez ověřování údajně přebírala.

„Hanka mně vzala do společnosti, ve které jsem nikdy nebyl a já jsem si myslel, že už jsem jeden z nich. Byl jsem šťastný a zároveň mi rostlo moje zakomplexované ego, začal jsem se chvástat před kamarády v práci, dával k dobru vymyšlené historky ze soukromí a tvářil jsem se jako mistr světa. Jak říkala Hanka a vždy citovala pana Brzobohatého: ‚Když lidi a nejenom herci, nemají v sobě pokoru, je to začátek konce.‘ A já veškerou ztratil. Jestli jsem vůbec někdy nějakou měl. Měl jsem pocit, že můžu všechno, že mně všechno projde. Spadl jsem na nejhlubší dno, jsem za i***ta pro celou republiku. A oprávněně,“ kaje se Koptík.

Přineseme další informace.

Reklama

Další články

Načítám