Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Být jí jen o pár let víc, mohla by být skoro jeho babičkou. To by se dalo říci o Haně Gregorové (71) a jejím o 32 let mladším příteli. Vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79) pobavila v roce 2016 republiku svým zvláštním vztahem, který ale nebyl zvláštní jen věkovým rozdílem, ale i tím, jak se oznamovaly a rušily zásnuby.

O tom, že Hana Gregorová randí s mladým klukem, se veřejnost dozvěděla koncem června. Není zdaleka jediná, ale i tak to bylo překvapení. Dvojice se mohla podrobně seznámit už před třinácti lety na Muži roku, kde Ondřej Koptík vystupoval jako finalista, nakonec je ale svedlo dohromady až v roce 2016 zapojení internetu.

Gregorová dlouho „nedělala Zagorku“, vztahem s výrazně mladším mužem se chlubila už na svatbě svého syna, jen pár dnů po odhalení svého nového objevu.

Koptíkovi, který vůbec, ani náhodou, nepůsobí jako slavomam a je sympatický jako smečka čerstvě narozených štěňátek, začaly záhy vycházet i články jako o nějaké celebritě. Třeba ten, jak si drsně podal osmileté dítě.

A pak přišla pecka. Koptík Gregorovou na horách požádal o ruku. Byl to opravdu doják! Hana plakala a souhlasila, ochotně rozdávala rozhovory. Jenže se ukázalo, že některým lidem je pro legraci, pohoršená byla i vlastní rodina, takže brzy slovenská herečka hodila zpátečku, ba co víc, otočila o 180 stupňů a začala tvrdit, že žádné námluvy neproběhly. Její přítel prý dostal dokonce zaracha, nesměl s ní jeden čas chodit na společenské akce a dostal zákaz mluvit do médií.

Později se o vztahu své matky s Koptíkem vyjádřil i její syn, poměrně nadějný hudebník, který se na mladšího „nevlastního tatínka“ za zesměšnění matky naštval, ale jejich lásku přitom chápe.

Reklama

Další články

Načítám