Hlavní obsah
Článek

Vdávat se v žádném případě nebudu! Takhle jasný vzkaz vyslala svému mladému příteli Ondřeji Koptíkovi (31) vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79) Hana Gregorová (71). Jeho žádost o ruku tak smetla ze stolu.

O tom, že zásnuby jsou patrně pasé, jsme vás už informovali. Celý velký cirkus s žádostí o ruku před zraky novinářů tak skončil slušným trapasem.

Gregorová říká, že s mladíkem dál randí, ale brát si ho nebude.

„Zásnuby neplatí. Neřekla jsem ano, byla jsem zaskočená. Byla jsem asi tři tisíce metrů vysoko. Strašně se bojím výšek. Bytostně nesnáším hory, nechala jsem se přemluvit jenom kvůli výletu. Takže zásnuby neplatí, nepotřebuju to k životu, nepotřebuju se kvůli vztahu zasnubovat ani se v mým letech vdávat, být celá v bílém,“ řekla Těžkýmu Pokondru na Frekvenci 1 herečka s tím, že ji šokovala přítomnost novinářů jedné redakce, které pozval její přítel. Proto asi šokovaně rozdávala rozhovory o tom, jak se s ním dala dohromady.

„Bylo to v režii mého partnera, ale nechci to rozebírat. Šlápl vedle. Myslel si, že to bude krásný, romantický článek. Sám z toho byl a dodnes je zdrcený. Když někam nyní jdeme, je už němý. Byl to výborný nápad, také pak za to dostal,“ přidala ironicky Gregorová.

Ta říká, že je ve vztahu spokojená a směje se názorům v diskuzích. „Na internetu jsem četla, že mladý se mě drží, protože mám díky divadlu prachy. Ale díky divadlu prachy právě nemám,“ tvrdí.

A přidala i zajímavý dodatek. Zajíčka po boku jí prý přikázal zesnulý choť. „Ty kecy jsem nesnášela. Radek mi říkal: ‚Až tady nebudu, musíš si najít nějakého mladého. Nemůžeš být s nějakým starým dědkem!‘ “ vzpomněla herečka na údajná slova Radoslava Brzobohatého.

Reklama

Další články

Načítám