Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když vdovu po Radoslavu Brzobohatém (†79) její o 32 let mladší přítel požádal o ruku, byla Hana Gregorová (71) dojatá k slzám a nadšeně přikývla. Kupodivu i rozdávala jeden rozhovor za druhým. Jenže dnes je vše jinak a podle našich informací její mladý druh dostal zaracha!

Když se Gregorová na večírku Top Staru objevila bez jeho doprovodu, začalo se spekulovat, jestli náhodou ti dva už nejsou od sebe. Podle našich zpráv to tak ale není.

„Jsou spolu, ale Ondřej má nůž na krku. Nesmí o ní s nikým mluvit, Hana si nepřeje ani to, aby se s ní někde veřejně objevoval. Už když ho vzala na svatbu syna, naivně vykládal novinářům hrozné věci. Pak byla ta aféra se zásnubami, na které si do zahraničí taky pozval média. Gregorová si zpětně uvědomila, jak je kvůli tomu všem pro smích, má komplikované vztahy i s dětmi, takže si řekla, že je třeba zabrzdit,“ vysvětlil Super.cz změnu chování páru jejich známý.

Právě proto se nyní slovenská herečka nechce k ničemu vyjadřovat. A po svém drahém chce to samé. Možná i jako důkaz toho, že není slavomam a jde mu jen o její lásku. „Prý mu má kontrolovat i mobil, s kým komunikuje, aby to náhodou nebyli redaktoři bulváru,“ tvrdí troufale náš zdroj.

Možná že je to ale nejlepší cesta, jak zase zpátky získat lidskou důstojnost, která u Gregorové po smršti zájmu médií dost utrpěla.

Reklama

Další články

Načítám