Hlavní obsah
Článek

Pouto mezi vdovou po Radoslavu Brzobohatém (†79) a o 32 let mladším Ondřejem Koptíkem je tak silné, že páreček s výrazným věkovým rozdílem je už jen krůček od svatby. Paní Hana Gregorová (71) se dočkala žádosti o ruku, jakou by nevymysleli snad ani hollywoodští scénáristé těch největších slaďáren.

Zasnoubení na vrcholku rakouských Alp mělo proběhnout naprosto nerušené, ale čistě náhodou se při zlomovém okamžiku objevil Blesk, který byl zkrátka jen ve správnou dobu na správném místě. Deníku se tak podařilo kromě vyjádření dojaté Gregorové získat i celé znění žádosti, již si její budoucí manžel raději předepsal na tahák, aby jeho řeč působila plynule.

„Hanko, chtěl bych ti poděkovat za vše, co jsi pro mě udělala. Nebylo toho málo, což oba víme. Musím ti říct, jaká jsi báječná, skvělá a dokonalá. Vždy u mě budeš na prvním místě a chystám se tě nosit na rukou, co mi budou síly stačit. Chci po tvém boku zestárnout.

Pořád ses mě ptala, proč si tě chci vzít. Jestli kvůli papíru nebo kvůli zviditelnění či snad majetku. Je to jen proto, že tě miluji a protože to tak cítím. Chci si tě vzít, protože je to tak správné, lásko. Pojďme spolu prolomit ty ledy. Vezmeš si mě?“ tato slova si Gregorová vyslechla, a když uviděla diamantový prsten, nemohla odmítnout. Samotný Koptík ve svém předepsaném projevu vyvrátil všechny pochybnosti, takže se všem ulevilo, že jde opravdu o ryzí lásku.

Co si myslíte o zasnoubení Gregorové a Koptíka?
Skuteční gentlemani ještě nevymřeli
2,6 %
Bylo to trapné divadlo
89,4 %
Zásnuby nejsou veřejná věc
8 %
Celkem hlasovalo 35544 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám