Hlavní obsah
Článek

Mercedes-Benz Prague Fashion Week je v plném proudu a další řada celebrit se přišla ukázat na módní přehlídku. Tentokrát se jednalo o show Jakuba Polanky a o slavné tváře nebyla nouze.

Mezi hosty nechyběla Nikol Moravcová (36), která dorazila tentokrát bez své dcery Violet a oblékla se celá do černé. Jak prozradila Super.cz, móda vždy nebyla její vášní.

"Já se v tomhle odvětví pohybuji, dá se říct, od malička, protože moje mamka je módní návrhářka a já jsem k tomu měla trochu odpor. Asi tak deset let jsem neměla ráda konzumní odívání," řekla nám. V rámci aktuálního pražského týdne módy se pak rozhodla nosit pouze oblečení předělané, nic nového.

Na poslední chvíli dorazila i spisovatelka Radka Třeštíková (42), která svým outfitem na karlovarském festivalu strhla poprask, když na zahájení přišla velmi nevhodně oblečená, což i sama uznala. Tentokrát zvolila střídmější model.

Nezklamaly krásky jako Natálie Kotková (30), Renata Langmannová (37) nebo módní návrhářka Vanda Janda. Překvapením večera byl David Kraus (44), který na týden módy zavítal ve velice ležérním oblečení.

Kdo z řad celebrit se oblékl nejlépe?
Natálie Kotková a Petr Lexa
2,7 %
Vanda Janda
1 %
David Kraus
1,8 %
Denisa Pfauserová
11,3 %
Renata Langmannová
28,2 %
Nikol Moravcová
12,3 %
Kateřina Sokolová
2,1 %
Karolína Holubová a Matěj Paprčiak
1,2 %
Jana Plodková
19,4 %
Denisa Dvořáková
6,5 %
Radka Třeštíková
13,5 %
Celkem hlasovalo 23401 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám