Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme se báli, že na závěrečném večeru karlovarského filmového festivalu, který se vždy nese v usedlejším módu, co se skladby hostů i jejich ustrojení týče, nepotkáme nikoho, kdo by zvolil skandálnější outfit, a spisovatelku Radku Třeštíkovou (42) a bývalou manželku miliardáře Elišku Dospivovou ze slavnostního zahájení nikdo nepřekoná.

Nakonec to ale dobře dopadlo, tedy pro objektivy fotoaparátů a následné hodnocení módních policistů, kteří se budou moci vyřádit ve svých textech. Objevili jsme totiž pár, který nesundal sluneční brýle ani uvnitř, a zvlášť jeho dámská část zaujala modelem s mnoha průstřihy, dokonce pospojovanými "sichrhajckou".

Jednalo se o členku starého šlechtického rodu Francescu Dominiku Kolowrat-Krakowskou. Třiadvacetiletá aristokratka, která se věnuje jízdě na koni, a dorazila v doprovodu svého partnera, podnikatele Václava Dejčmara, by v tomhle modelu asi na bál hrabat a baronů nedorazila. Jak vypadala, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám