Hlavní obsah
Článek

Když se dohodli na rozchodu, oba opakovaně uvedli, že spolu už kvůli dětem chtějí nadále dobře vycházet a zůstat přáteli. Spisovatelka Radka Třeštíková (42) Super.cz nedávno prozradila, že kvůli komplikacím s bytem společně s manželem, fotografem Tomášem Třeštíkem, stále sdílejí jednu domácnost.

Jejich tvrzení jim někdo věřit mohl, jiný ne. Nás ubezpečili, že mluví pravdu, minimálně tím, že společně dorazili na křest knihy společného kamaráda Tomáše Břínka, známého jako TMBK. Jsou tedy opravdu kamarádi? "Jak kdy. Byli jsme předtím ještě na křtu knihy tchána. Ale rádi jsme přišli spolu," vysvětlovala Radka. "Nešlo to udělat jinak. A máme se furt rádi," doplnil ji Tomáš. Radka si dokonce po jeho vzoru nechala propíchnout nos a nosí v něm kroužek. "Ano, ten je nový," potvrdila.

Když už jsme se sešli na křtu knihy, zajímalo nás, jak se to s Radčiným novým románem Tajemství, na který fanoušci netrpělivě čekají. "Byly trochu komplikace s papírem, tak je všechno se zpožděním. Zatím je vytištěna část nákladu, snad to bude do Vánoc stačit. A křest snad taky bude," věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám