Hlavní obsah
Článek

Kadeřnictví jsou konečně otevřená, a tak se mohou všechny dámy svěřit do rukou profesionálů. Těšila se i spisovatelka Radka Třeštíková (42), která přemýšlí, jestli by nešla do větší změny, s čímž má dle vlastních slov spoustu zkušeností. V minulosti vyzkoušela několik různých střihů a nebála se experimentovat. To dokazuje i snímek, na který spisovatelka narazila ve svém archivu a nasdílela ho svým instagramovým fanouškům.

„Já když tak přemýšlím nad tím, co bych si nechala udělat s vlasy, aby byla změna, že jo, tak jdu a projedu starý fotky. Jsem na tý palici už stejně měla skoro všechno a vždycky, když jsem něco měla, tak jsem pak zas chtěla něco jinýho. Krátký mě štvaly, dlouhý mě nudily, něco mezi tím mě otravovalo, takže je to ve finále jedno,“ konstatovala Třeštíková.

Někteří fanoušci v komentářích přiznávají, že jim dělalo problém spisovatelku vůbec poznat, na druhou stranu se jim rebelský krátký sestřih líbil a Radce lichotili, že byla pořádně chic. „Rošťácká a skvostná v jednom,“ zaznělo v komentářích. „Tak to vám seklo,“ chválila spisovatelku další fanynka. Souhlasíte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám