Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České celebrity a influenceři spojili síly, aby vzdali hold všem záchranným složkám, zdravotníkům, ošetřovatelům, ale také prodavačům, řidičům, lékárníkům a doručovatelům, kteří se v těchto dnech starají o naše zdraví.

Poděkovat každému zvlášť možné není, a tak přišli blogeři a youtubeři Dva tátové s nápadem spojit vzkazy slavných do jednoho videa. Své „díky“ vyslovili například manželé Klusovi, modelka Simona Krainová (51), zpěvačka Ilona Csáková (53), Anička Slováčková (28), spisovatelka Radka Třeštíková (42) s manželem, moderátorky Kristina Kloubková (47), Monika Leová (32), Laďka Něrgešová (48), Tereza Pergnerová (49) a mnoho dalších.

Kromě celebrit a umělců je ve videu zastoupení influencerů: foodblogerka Kateřina Saint Germain alias My Cooking Diary, Nicole Ehrenbergerová z A Cup of Style či fitness trenér a Muž roku 2015 Jakub Kraus (34) s manželkou.

Pro některé je dojemné video ještě o to silnější, že neměli k nemoci příliš daleko. Například moderátorka a influencerka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol byla po dobu 14 dnů v domácí karanténě, protože byla v přímém kontaktu s taxikářem, který skončil v Nemocnici Na Bulovce. Moderátorka byla i se svým kolegou Milanem Peroutkou (34) stažena z vysílání Snídaně s Novou, ale karanténu naštěstí přešla bez zdravotních obtíží a nyní je v pořádku.

Reklama

Další články

Načítám