Hlavní obsah
Článek

O zdravotní komplikace v letošní StarDance není nouze. Většina soutěžících se po několikaměsíčním trénování postupně sama odrovnává a návštěva nemocnice pomalu patří vedle tréninků k jejich týdenním rituálům. Tentokrát musela vyhledat lékařskou pomoc dvojice Veronika Kubařová (36) a Dominik Vodička.

Veronika Kubařová má ve StarDance pikantní rituál: S tanečníkem se v zákulisí svlékají.

Tanečník známé herečky se na tréninku bolestivě poranil a místo zkoušení musel okamžitě do nemocnice. „Při rock'n'rollu jsme dělali zvedačku a špatně jsme se sešli v pohybu. Vyhodilo mi to čtyři žebra, takže jsem se nemohl ani hnout,“ svěřil Super.cz profesionální tanečník.

„Odvezli mě do nemocnice, kde jsem dostal injekce, dávala mě do pucu fyzioterapeutka, a nakonec jsem dostal kapačku. Dva dny mám být bez pohybu, tak snad v sobotu bude všechno ok,“ doufá Vodička. Od čtvrtka přitom párům začínají generálky, kdy už zkouší ve studiu a s orchestrem. Veronika tak asi zatím bude trénovat sama.

Herečka samozřejmě s tanečníkem vyrazila do nemocnice a byla po celou dobu s ním. Za lékaři se nepodívali jediní. Problém měla minulý týden Gabriela Koukalová, kterou zradil palec na noze. Týden před tím tančil v agónii Xindl X, jehož problémem byla bolestivá záda. Na ty si stěžovala i Radka Třeštíková (42). A po několika měsících na parketu odešla s bolavými koleny ze soutěže i Nora Fridrichová (46).

Reklama

Další články

Načítám