Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radka Třeštíková (42) a Tomáš Vořechovský v sobotu večer vypadli ze StarDance. Neuspěli u poroty ani u diváků. Známá spisovatelka se sice mohla opřít o stálou fanouškovskou základnu, ale zároveň musela čelit velké kritice.

Evergreenem každého tanečního kola byly spisovatelčiny dotyky a něžnosti s mladým tanečníkem, které, ač to k tanci patří, některým divákům připadaly nevhodné. Třeštíkové nepomohla ani její plamenná obhajoba na Instagramu.

Radka Třeštíková některé diváky dráždila něžnostmi se svým tanečníkem. Tohle jim vzkázala.

StarDance10x03_Radka Třeštíková

Spisovatelka se kolo od kola zlepšovala a na parketu se cítila čím dál jistěji. Ani to ale na postup do dalších kol nestačilo.

„Jak si to uložíš do srdce, tak ti to v něm zůstane. Občas to bolelo na těle a občas taky na duši, ale šla jsem do toho celým srdcem a rozhodla jsem se uložit si do něj z toho všeho, co jsem zažila, jen to hezké. Děkuju vám všem,“ vzkázala na sociální síti Třeštíková, která si tentokrát na Instagramu přečetla téměř samé pochvaly. Jak jí to s Tomášem na parketu slušelo, si připomeňte v galerii.

Bude vám Radka Třeštíková chybět ve StarDance?
Ano
26,6 %
Ne
73,4 %
Celkem hlasovalo 13958 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám