Hlavní obsah
Článek

Proto se na Instagramu pod svou fotkou vyjádřila k dalším otázkám, které se s její účastí ve StarDance množí. Někteří diváci řeší, proč se spisovatelka na obrazovce tváří tak nešťastně, někdy až naštvaně. Přesto, že Třeštíková několikrát vysvětlila, že má takový výraz nevědomky, nedalo jí to, a pustila se s fanoušky do další diskuze.

„Nejsem člověk stvořenej pro televizní zábavu, navazovat s někým kontakt skrze kameru mi přijde děsivě neosobní, někde ve mně je nejspíš pořád to malé dítě, co koukalo za televizi v domnění, že tam stojej všichni ti lidi z obrazovky a ono nic, hrozná lež!,“ uvedla na úvod.

Radka Třeštíková ve StarDance

„Navíc mám takovou nepříjemnou vlastnost, že se směju jen, když mě někdo pobaví a upřímný zájem projevuju, jen když mě něco upřímně zaujme, drtivou většinu času se proto tvářím nekontrolovaně normálně.“

Dále zmínila, jaké výrazy jí fanoušci vytýkají. „Prej to působí otráveně, přísně, smutně, arogantně nebo nasraně a prej se tomu říká “resting bitch face”, tak to jsem přesně já, omlouvám se, ale hlavu si kvůli SD měnit nebudu,“ napsala hrdě na závěr.

Samozřejmě, že ani v tomto případě na sebe nenechaly reakce dlouho čekat. Svůj názor vyjádřily oba tábory Radčiných sledujících.

Mezi ty, kteří Třeštíkovou podporují, se přidala i bývalá modelka a moderátorka Diana Kobzanová (42), která Radku chlácholila komentářem, že má úplně stejný problém ve svém výrazu, ale vůbec jí to nevadí.

Na protější straně barikády se našli tací, kterým Radčino vypisování pocitů na Instagramu připadá jako moc velké a zbytečné obhajování se. „Proboha, proč mate neustále potřebu se obhajovat? Předpokládám, že jít do SD jste se rozhodla dobrovolně. A SD je především televizní zábava, show, hra...,“ napsala jedna ze sledujících.

Na to ale Třeštíková reagovala tak, že je pro ni sdílení pocitů na sociálních sítích určitou formou vlastní terapie. „Já se neobhajuju, jen ráda říkám věci na rovinu nebo o nich na rovinu píšu, je to očistné,“ ohradila se spisovatelka.

Reklama

Další články

Načítám