Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do příprav na taneční soutěž StarDance se spisovatelka Radka Třeštíková (42) pustila s plnou vervou. Každý den se svým tanečníkem Tomášem Vořechovským stráví spoustu hodin na parketě a domů se pak vrací vyčerpaná.

Nedávno se umělkyně svěřila, že kvůli intenzivnímu trénování nestíhá psát, a teď dokonce přiznala i problémy v soukromí.

Nedostatek času se totiž rychle projevil také na jejím vztahu s manželem Tomášem Třeštíkem. „Moc se teď nevidíme, a když, tak jsme oba totálně vyčerpaní, tak vyčerpaní, že jediné, na co nám kolikrát zbývaj síly, je jen dohadování se o naprostých zbytečnostech, paradox, o kolik energie spotřebujete víc, když někoho obejmete, než když mu něco vyčtete?“ zpovídala se známá spisovatelka na Instagramu.

Temná mračna se přitom nad nimi stáhla už dříve, naštěstí je ale doposud vždy úspěšně rozehnali.

„Oba už dávno víme, jak to vypadá, když se ve vztahu dostanete až na hranu, a že není moc těžký se tam dostat, zato je zatraceně těžký dostat se po té potrhané pavučině očekávání zas zpátky na místo, kde si umíte odpustit, že nejste dokonalí, ani jeden, zpátky na značku, odkud spolu je mnohem dál a víc, než bez sebe,“ rozepsala se dále Radka.

„Miluju Tě, i když mě se*eš - a jo, mohla bych napsat štveš, ale to není stejný, prostě to není stejný,“ vyznala se nakonec manželovi svým typickým ironickým způsobem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám