Hlavní obsah
Článek

Deset hvězdných soutěžících, ale i deset nových profesionálních tanečníků. V jubilejní desáté řadě oblíbené soutěže StarDance nebude o novinky nouze a vybírat ze sympatických párů ten nejlepší nebude rozhodně jednoduché.

Letos se v soutěži plné noblesy a elegance představí populární osobnosti z nejrůznějších oborů. Diváci se tak mohou těšit vedle herců Matouše Rumla (38) a Miroslava Hanuše (60) i na herečku Veroniku Khek Kubařovou (36). Své boky roztančí zpěvačka Tonya Graves (54) nebo moderátorka Nora Fridrichová (46). Rytmus v těle předvede Ondřej Ládek (44) neboli Xindl X. Milovníci knižních bestsellerů si přijdou na své díky spisovatelce Radce Třeštíkové (42) a mladší publikum bude jásat, když uvidí tančit youtubera Kovyho neboli Karla Kováře (27). Nové výzvě se rozhodla na tanečním parketu postavit také olympijská vítězka v biatlonu Gabriela Koukalová (34). A holínky za taneční obuv vyměnil i uznávaný rybář Jakub Vágner (42).

V prvním kole, které startuje 12. října, se vedle soutěžních párů předvedou i všichni bývalí vítězové a zahájí tak společným vystoupením desátou řadu StarDance. Druhý soutěžní večer bude věnovaný Karlu Gottovi (†80) a na jeho písně budou soutěžící tančit. Ve třetím díle s názvem Dance with company předvede velké stepařské číslo mistr Tomáš Slavíček a tanečníci budou muset do svých choreografií začlenit taneční company.

Čtvrtý večer bude pohádkový a diváci tak uslyší slavné filmové a muzikálové písně. Pátá sobota bude patřit letošním hvězdám a jejich choreografiím. Šestý díl bude věnovaný výročí 17. listopadu a v sedmém benefičním večeru věnovaném Centru Paraple opět nikdo nevypadne.

V osmém kole protne vystoupení všech párů jeden společný příběh s detektivní zápletkou, devátý večer bude věnovaný porotcům a každý z nich bude mít možnost působit na vystoupení jednoho páru, kdy je budou během týdne i mentorovat. V desátém finálovém kole si opět zatančí všechny soutěžní páry a bude vyhlášen král nebo královna tanečního parketu.

Jaký pár letošního StarDance je vám nejsympatičtější?
Gabriela Koukalová a Martin Prágr
10,8 %
Karel "Kovy" Kovář a Veronika Lišková
6,7 %
Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička
15,8 %
Miroslav Hanuš a Adriana Mašková
4,3 %
Matouš Ruml Natálie Otáhalová
37 %
Nora Fridrichová a Jan Kohout
4,1 %
Ondřej "Xindl X" Ládek a Markéta Dostálová
3 %
Tonya Graves a Michal Bureš
2,5 %
Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský
4,9 %
Jakub Vágner a Michaela Nováková
10,9 %
Celkem hlasovalo 3157 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám