Hlavní obsah
Článek

Radka Kocurová (42) zažila opravdu těžký rok. Letos v lednu jí zemřel milovaný tatínek, který podlehl rakovině a v září v pátém měsíci přišla těhotenství o miminko, kterému přestalo bít srdíčko.

Nyní je neuvěřitelně štíhlá, nemá na sobě ani gram tuku a snaží se zase usmívat. "Kila šla dolů stresem. Nepřestala jsem jíst, chuť na jídlo byla, ale ručička na váze šla zkrátka následkem událostí dolů," řekla Super.cz Radka.

Novácká televizní rosnička se před pár dny vrátila z Londýna, kde žije se snoubencem Tomášem Rosickým a do svátků zůstane doma. "Nebyla jsem tu hrozně dlouhou dobu, tak chci mamince se vším pomoci, říká.

"Jsem zakotvená v Londýně. Do Čech se vracím jen kvůli počasí na Nově. Už tu nemám ani žádné přehlídky, nevyplatí se mi kvůli nim letět- Počasí je časově nenáročné, s životem v Londýně se dá v pohodě skloubit," vysvětluje.

Vánoce budou trávit s Tomášem Rosickým odděleně. Radka zůstane v Čechách s maminkou. "Vánoce budeme mít podobné jako většina lidí u nás. K večeři bude hrachová polévka, kapr, bramborový salát. Před tím ještě jíme krupicovou kaši, aby bylo štěstí a penízky. Nevstáváme od stolu, abychom se další rok sešli v tom samém počtu a pak už baštíme cukroví," dodala Radka, která za Tomášem odlétá 28. prosince.

"Uděláme si Vánoce dodatečně a společně oslavíme Nový rok," uzavřela Kocurová na charitativním utkání známých osobností ve hře FIFA 12, kde předala šek na padesát tisíc korun občanskému sdružení DDCup.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám