Hlavní obsah
Článek

Je to již 18 let, co se rozhodla Radka Rosická (42) ucházet o korunku krásy. A povedlo se. V roce 2002 se ještě s jménem Kocurová, které měla za svobodna, stala II. vicemiss České republiky. Přestože se po letech v modelingu postupně začala věnovat moderování, do kapsy by své mladší kolegyně strčila i dnes.

Půvabná brunetka a manželka Tomáše Rosického zavítala na tiskovou konferenci televize Prima a byla k nepřehlédnutí. Radka si na sebe oblékla dlouhé letní šaty s hlubokým výstřihem. Odhalená měla i celá záda a dala tak na odiv svou stále štíhlou figuru.

Přestože se modelingu věnuje už jen sporadicky, některé z dnešních krásek by jí její postavu rozhodně mohly závidět. A nutno říct, že málokdo by věřil, že příští rok na jaře oslaví již 40. narozeniny. V posledních letech se spíš než na přehlídkových molech objevuje před televizní kamerou. Do roku 2013 pracovala a TV Nova, kde uváděla počasí. Letos kývla na novou nabídku a na zpravodajské stanici televize Prima nyní uvádí sportovní zprávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám