Hlavní obsah
Článek

Že se její kariéra pohne tímto směrem, jsme opravdu nečekali. Bývalá modelka, která se v roce 2002 stala 3. nejkrásnější dívkou České republiky, už se moderování věnovala. Teď bude ovšem Radka Rosická (42) posilou sportovní redakce.

Radka kdysi spolu s kamarádkou Lucií Křížkovou (39) uváděla počasí, od práce rosničky se dostala k uvádění pořadu Sama doma. Odešla kvůli práci manžela, Tomáš Rosický hrál fotbal v zahraničí. Také se chtěla věnovat jejich synovi Tomáškovi. Zaskočila jen v době, kdy byla Lucka Křížková, která pořad uvádí do dneška, ve vysokém stupni těhotenství.

Jinak se ovšem Radka věnovala své další lásce, vaření a pečení. A to už na profesionální bázi. To, že se stane jedinou ženou v šestičlenném týmu nové sportovní redakce na Primě, proto bylo překvapením.

„Ano, můžu potvrdit, že se CNN Prima News vrcholí jednání o tom, že bych se stala jednou z tváří a moderátorek sportovní redakce. Brzy budu moct prozradit více,“ řekla Radka. A jak se na její návrat na obrazovku dívá manžel? „Manžel mě podporuje ve všem, co dělám, takže mi řekl, že i nyní mě bude podporovat,“ říká kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám