Hlavní obsah
Článek

Když se potkali, oběma bylo dvaadvacet. Vicemiss ČR 2002 a modelka Radka Rosická (42) to neměla vedle slavného fotbalisty Tomáše Rosického jednoduché. "Hrál tenkrát za Borussia Dortmund a byl tam pro ně úplná modla. Fanynky mu skákaly pod kola, na tréninku jich byly spousty, nosily mu dárky a bylo to docela nepříjemné," vzpomínala Radka.

"Bylo těžké se s tím smířit a vyřešit, jak to vůbec uchopit. Mnohem lepší to bylo v Londýně, ale tam už jsem byla s ním," doplnila.

Tohle téma jsme ostatně nakousli, protože jsme se setkali na křtu knihy Žárlivka Lenky Pastorčákové. Proto jsme chtěli vědět, jaký recept na to, jak žárlivost zvládnout, Radka sama má. "Vyloženě radu nemám. U mě to přešlo samo. Nejdůležitější je důvěra, partnerovi musíte věřit a pak vás nenapadají žádné myšlenky," míní. "Nejsem člověk, který by dělal scény, spíš jsem to tutlala v sobě," dodala. Proběhlo i to, že se Radka partnerovi podívala do mobilu. "Ale nepátrala jsem. Telefony máme oba otevřené a můžeme se kdykoli podívat," překvapila Radka.

Ostatně zpočátku vztahu žárlil i Tomáš, protože jeho milá se jako modelka také pohybovala ve společnosti mnoha jiných mužů, kteří po ní mohli zatoužit. "Žárlivost byla vzájemná, ale bylo to v určitých mezích, což je důležité. Žárlivost, která je v mezích a není patologická, je podle mě zdravá," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám