Hlavní obsah
Článek

Poslední den české části soustředění čekalo České Miss překvapení. Dívky se připravovaly na setkání se známou herečkou Simonou Postlerovou. Tu však přepadla nečekaně chřipka, která ji přinutila zůstat doma. Přípravu dívek na velké finále vzal tak do rukou nakonec Miroslav Etzler (59).

Kdo by si myslel, že Etzler této přítomnosti zneužil ke koketování s dívkami, tak je na omylu. Herec je sice nechvalně známý svým románkem s o čtyřiadvacet let mladší přítelkyní Radkou Pavlovčinovou (35), ale ke své roli poradce přistoupil zcela profesionálně.

Na začátku měly dívky z konverzačního „duelu“ se známým hercem trochu obavy. Jejich tréma se ale v průběhu praktických cvičení proměnila v chuť si, často i velmi záludná hercova zadání, vyzkoušet a co nejlépe uspět. Adeptky na titul České Miss 2015 si prověřily své bezprostřední reakce na nečekané dotazy a dozvěděly se také několik zásad mluvení v přímém přenosu. Doma pak zcela jistě budou trénovat tři doporučení jejich učitele – správné dýchání, hlasité čtení a vytváření krátkých příběhů o čemkoliv.

Reklama

Další články

Načítám