Hlavní obsah
Článek

Radka Pavlovčinová (35) prý prožila krásné léto. Herečka a zpěvačka strávila velkou část prázdnin u příbuzných na Slovensku a celý minutý týden stanovala v Beskydech.

„Byla to paráda,“ jásala nejzubatější česká zpěvačka na otevření zubní kliniky na Vinohradech.

Podle potutelného výrazu ve tváři a hlavně fialového fleku na krku jsme pochopili, že s Radkou kempoval někdo jejímu srdci velmi blízký. Naši domněnku následně sympatická brunetka potvrdila. „Ano, někoho mám, ale moc bych se k tomu nechtěla vyjadřovat,“ zrudla herečka. Je aspoň jasné, kdo jí vytvořil na krku výrazný cucflek.

Zajímali jsme se o to, jestli se po zkušenostech se skandálním vztahem s hereckým kolegou Miroslavem Etzlerem (59) Radka opět pustila do vztahu s dalším slavným mužem. „Panebože ne, nikdo slavný to není,“ vyjekla Radka.

Kromě nové lásky se Pavlovčinová věnuje zejména práci. Začátkem nové sezóny se bude znovu objevovat v muzikálech Quasimodo a Robin Hood. Od září pak začíná zkoušet v Plzni muzikál Nine podle života italského režiséra Federica Felliniho. „Momentálně jsem taky nastoupila nečekaně do jednoho projektu. Veselohra se bude jmenovat Mafiánská opera a bude se hrát na malé scéně divadla Akropolis,“ pochlubila se Pavlovčinová, která si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.

Reklama

Další články

Načítám