Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marián Vojtko (51) byl na konkurzu na postavu Esmeraldy pro muzikál Quasimodo ve svém živlu. Vojtko byl u výběru dívek, které ztvární jeho jevištní partnerku. A k disciplínám jako zpěv a tanec, které musely dívky předvést, přidal ještě jednu. "Byl jsem zvědavý, jestli se nechají zmrskat pomlázkou," řekl Super.cz zpěvák, který je momentálně single. Definitivně se rozešel s tanečnicí Libuškou, exmanželkou svých kolegů z divadla Dana Hůlky (55) a Pepy Vojtka.

Do druhého kola konkurzu se probojovaly například herečka Radka Pavlovčinová (35) a modelka Jitka Válková (32). "Schválně, která bude vstřícnější," bavil se Vojtko a pobíhal po divadle Hybernia s pomlázkou. Pavlovčinová je po aféře s ženatým hercem Miroslavem Etzlerem (59) poněkud nedůtklivá, a tak dala logicky jeho velikonočním důtkám košem.

Jitka Válková (32) si nechala dát přes zadek s úsměvem a překvapila i čokoládovým vejcem. "Vzala jsem pár sladkostí, protože jsem tušila, že někdo může mít nápad zahájit Velikonoce o trochu dřív," vysvětlila. "Ale moc na pomlázku netlač nebo si to odneseš od mého přítele," varovala Vojtka Válková, která žije s podnikatelem Mírou Cyprou, jenž se celý život věnuje sportu a je to pořádná vazba.

O tom, zda Válková nebo Pavlovčinová získají roli Esmeraldy, by mělo být rozhodnuto v úterý.

Reklama

Další články

Načítám