Hlavní obsah
Článek

Randí spolu sotva pár měsíců, ale klape jim to tak, že bývalý účastník reality show, truhlář Adam Raiter, jehož dostal do povědomí veřejnosti vztah s Agátou Hanychovou (38), bere vztah tak vážně, že už mluví o společné budoucnosti a o dětech. Zpěvačku Radku Pavlovčinovou (35), sestru vítěze SuperStar Adama Pavlovčina a vokalistku Ewy Farne (30), tím až trochu zaskočil.

Pár společně vyrazil do Špindlerova Mlýna na párty k openingu zimní sezóny. "Já jsem horská začátečnice, ale Adam je starý snowboarďák, už byl na svahu a nutí mě, abych se učila," smála se Radka. "Mně je to blízké, jsem tady vlastně jako doma," dodal Adam, který s partnerkou outfity vyladil právě do snowboardového stylu. "Módu máme rádi, ale držíme se toho svého," upřesnil.

Vánoce pár ještě společně nestráví, jsou spolu krátce a museli by úplně přeorganizovat program u svých rodin, jimž se ještě vzájemně nepředstavili. V plánu je ale první společná dovolená. "V lednu se pojedeme ohřát někam do tepla," těší se oba.

A když jsme se dostali k novoročním předsevzetím, právě Adam překvapil. "Oba, myslím, máme jasný cíl. Tím mluvím o nějakém úspěchu, abych měl dům, rodinu. S Radkou jsme spolu, protože spolu chceme být, takže ten směr je samozřejmě takový," zírala i jeho partnerka, jak se rozpovídal o společné budoucnosti.

Reklama

Další články

Načítám