Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po upozornění Super.cz, že by si měla hlídat váhu, šla Česká miss Jitka Nováčková (31) do sebe. Začala se krotit v jídle, na dva měsíce úplně vynechala alkohol a výsledky se dostavily. Na některých fotografiích ovšem Jitka vypadá vedle svých kolegyň ze showbyznysu stále mohutně.

Vysvětlení je naprosto jednoduché. Ačkoli se Jitka objevuje v oblasti modelingu teprve rok, mohla se už naučit základním pravidlům, jak se postavit, aby na skupinovém snímku vypadala co nejštíhleji. Přitom to není nic složitého. Stačí se postavit doprostřed a rozhodně ne na kraj, ze kterého fotograf skupinku zabírá.

Zvlášť v případě, kdy se jako Jitka fotíte s extrémně štíhlými kráskami jako je Radka Pavlovčinová (35), Ivana Jirešová (47) nebo gazela Lejla Abbasová (44), která už je dva měsíce po porodu jako lunt, je to pro výsledný dojem nezbytné. Na to ale asi Jitka nemyslela, když se se zmíněnými dámami sešla na zahájení charitativního projektu Giorgia Armaniho Acqua for Life, jejímž cílem je zajistit dětem v rozvojových zemích přísun pitné vody.

Reklama

Další články

Načítám