Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Radka Fišarová (46) bere svého syna do společnosti zřídkakdy, tentokrát udělala ale výjimku. Česká Edith Piaf vzala svého prvňáčka Oskárka na akci pořádanou Divadlem Broadway a odpoledne si spolu naplno užili.

„Ono mu nic jiného nezbylo,“ svěřila s úsměvem zpěvačka s tím, že byli na cestě na florbal a zastavili se na tiskovku ke koncertu Nejslavnější české muzikály, kde přítomným hostům griloval Zdeněk Pohlreich. „Přiznám se, že hrozně obdivuji pana Pohlreicha a ještě víc obdivuji jeho manželku, tak jsem si řekla, že si nenechám ujít tuhle gastronomickou záležitost a Oskárka taky trochu potěším,“ svěřila zpěvačka s tím, že podle Zdeňka zatím nevařila, i přesto, že má doma dvě jeho kuchařky.

Radce pomalu končí divadelní sezóna, tak nám také prozradila, jaké má plány na léto. „Jak skončí škola a první vysvědčení, které je před námi, tak pojedeme na Korutanský jezera, na jih Rakouska, na to se moc těším. A potom mám hrozně oblíbený ostrov Menorca, kam jedu již poněkolikáté, a to si nenechám ujít. A potom už začne práce a nějaké letní koncerty a potom už toho bude trošičku víc,“ svěřila Radka, která také bude jednou z hvězd připravovaného koncertu, který bude poskládaný z největších hitů z muzikálů Karla Svobody a Michala Davida.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám