Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj zevnějšek takřka neměnila. Českou Édith Piaf známe jako brunetku s krásnými loknami, která v účesech příliš neexperimentuje. Tentokrát se ale Radka Fišarová (46) rozhodla pro změnu. Půvabná zpěvačka se na premiéře Kvítku mandragory objevila ve zbrusu nové image.

Kdo byl na Radku zvyklý s tmavými vlasy, ji v Divadle Broadway, kde slavnostní premiéra nového muzikálu probíhala, skoro ani nepoznal. Známá zpěvačka si nechala totiž o několik odstínů zesvětlit svou hřívu a je z ní blondýnka.

Nutno říct, že Radka opravdu prokoukla. Pozornost na sebe strhla nejen díky svým vlasům, ale také díky výstřednímu modelu. Oblékla totiž dlouhé, černobílé šaty s potiskem animované postavičky Mickeyho Mouse. Přestože se tentokrát přišla na své kolegy podívat jen jako divák do hlediště, v představení se Fišarová také objeví. A to v roli Terezy, bývalé manželky hlavního představitele, ve které se alternuje s Yvettou Blanarovičovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám