Hlavní obsah
Článek

Běžně zpěvačku Radku Fišarovou (46) se sklenkou v ruce nevídáme. Když ale byla pozvána jako jedna z kmoter první pražské palírny, střídala jednu za druhou a ještě vedla odborné debaty o pálenkách. Zdá se, že tichá voda břehy mele.

"Spíš je to tak, že mne to tak fascinuje, protože tomu vůbec nerozumím. Jsem strašně chabý konzument jakéhokoliv alkoholu, natož tvrdého. Maximálně si dám, když mne bolí v krku, slivovici mojí maminky. Jinak jsem absolutně alkoholový analfabet," řekla nám Radka.

V tomhle vysvětlení jsme ovšem objevili šokující informaci. Její maminka opravdu pálí slivovici? "Ano, ona sice nepije, ale pálí," práskla na svoji matku zpěvačka a my měli obavy, aby ji teď trestně nestíhali, pokud pálí na černo a dcera ji v rozhovoru prozradila. "To je všechno pod kontrolou, není na to sama a je to legální, jak se má," vysvětlila Radka.

Co má vlastně zpěvačka proti alkoholu? "Já ho nepotřebuju. Mě spíš fascinuje ta alchymie, co se týče tady třeba koňaku, ale i piva. Hrozně se mi to líbí, ráda ochutnám, ale k životu alkohol nepotřebuju. Nejradši mám vodu s mátou ze zahrádky, kterou si sama pěstuju, a vodu používám kohoutkovou," popsala nám.

Zdá se tedy, že Radka je hodně nenáročná a navíc propagátorka zdravého životního stylu, ale úplná pravda to není. "Miluju bůček a tlusté maso, což je, myslím, dostatečně nezdravé," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám