Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Radka Fišarová (46) bývala tak vychrtlá, že s ní dokonce doktorka Kateřina Cajthamlová (61) ve svém bývalém pořadu řešila anorexii. Při její váze jsme se skoro divili, že se jí podařilo otěhotnět, a v prosinci 2012 porodila, sice předčasně, ale zdravého syna Oskárka.

Hyperaktivní zpěvačka, která bývala v každém druhém muzikálu, jako maminka trochu zvolnila tempo a na společenské akci jsme se s ní potkali po hodně dlouhé době. "Stále mi zůstala Edith Piaf, letos už je to patnáct let, co ji hraju. Jinak jsem v muzikálu Mamma Mia!, z nostalgie stále v Kleopatře, ve Třech mušketýrech, měla bych být i v Angelice a ještě chystám další věci, o kterých zatím nechci mluvit," vypočítala.

"Mateřství určitě hrálo roli v tom, že jsem práci trochu omezila, a času stráveného s mým synem určitě nelituju, to je pro mne to nejdůležitější. A ta práce se vždycky nějaká najde, anebo si nějakou sama vymyslím," smála se Radka.

Ta od doby, než otěhotněla, aspoň trochu přibrala. "Říkám, že mám lehkou kostru. Moje váha mě vůbec netrápí a nezajímá, Moje váha doma má už asi dva měsíce vybitou baterku, a dokud mě nebude zajímat, kolik přibral Oskárek, tak ji tam ani nedám. Držím veřejný boj proti dietám. A mám asi o pět kilo víc než dřív, a i kdyby to bylo o deset, tak to není důležité," míní.

Reklama

Další články

Načítám