Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Radka Fišarová (46) ještě před pár měsíci čelila podezření, že trpí anorexií. Dokonce její stravovací návyky zkoumala i dietoložka Kateřina Cajthamlová (61). O to větší překvapení bylo, když se jí i s její exrémně štíhlou postavou, kdy vážila jen málo přes čtyřicet kilo, podařilo otěhotnět. Nyní je ve čtvrtém měsíci.

"Trpím běžnými nevolnostmi, které jsou součástí těhotenství. Moc to neprožívám. Všichni mě varovali, že se mi změní chutě a měli pravdu. Ovšem chutná mi zelenina a polévky," svěřila Super.cz. "Přítel doma vyvařuje, takže si minimálně denně tu svoji polévku dám," pochvalovala si. Při tak zdravých chutích kombinovaných s nevolnostmi není divu, že Radka zatím přibrala jen kilo a půl. "Vejdu se zatím i do starých džín," upřesnila.

Její ošetřující lékař je ale spokojený. "Říká mi, že přibírám přesně podle učebnice," usmívala se spokojeně zpěvačka, která už v těhotenství začala zkoušet muzikál Quasimodo. Ví, že listopadovou premiéru si určitě nezahraje. "Pro roli matky jsou dvě alternace a Vanda Károlyi Konečná slíbila, že všechno odehraje sama, dokud nebudu moct nastoupit," prozradila Radka.

O tom, že by se vdala za otce budoucího dítěte, herce Jiřího Hánu, zatím neuvažuje. "Vdát se chci, ale svatbu si chci užít, což v těhotenství patřičně nejde," vysvětlila. Proto sňatek odložila na neurčito.

Reklama

Další články

Načítám