Hlavní obsah
Článek

Vzhledem k nemoci Daniela Hůlky (55), který musí být v rekonvalescenci po těžkém zánětu slinivky, mají v muzikálech, kde hrál, o starost navíc. A to nejen v Bídnících, kde stihl odehrát jen desítku představení a má jen jednu alternaci, ale nyní také v Katu Mydlářovi.

Ten se totiž nyní vrací na scénu a ferman se musí upravit tak, aby titulní roli stihli zpívat jiní zpěváci. Naštěstí ji nazkoušeli hned dva. Marian Vojtko (51), jenž ovšem také hraje i v Bídnících, a Bohuš Matuš (50), který tak dostane větší prostor.

Vtipné je, že právě podobu Bohuše Matuše se v Katu Mydlářovi rozhodli přizpůsobit zjevu Daniela Hůlky. Zatímco Marián Vojtko vystupuje ve své vlastní podobě, tedy v rozpuštěných tmavých vlasech, Bohušovi nasazují dlouhou paruku s šedivou hřívou, jíž disponuje právě nemocný Hůlka.

Nebýt toho, že má Bohuš subtilnější postavu, byl by na jevišti od Dana k nerozeznání. Do představení se vrací poprvé po porodu zpěvačka Radka Fišarová (46), která je opět štíhlounká, takže se bez problémů vejde do svého kostýmu. Vypadla naopak Ilona Csáková (53), protože si užívá druhé těhotenství.

Reklama

Další články

Načítám