Hlavní obsah
Článek

Díky svým výdělkům z doby profesionální tenisové kariéry by se mohl stát spokojeným rentiérem. Radek Štěpánek (45) je ale zvyklý na pravidelný dril a akci a životní styl důchodce rozhodně není to, co by v produktivním věku očekával.

Minulý rok v říjnu se Štěpánek po dvaadvaceti letech rozloučil s hraním na profesionální úrovni. Ani tak ale nezahálí a svůj čas kromě rodiny věnuje hlavně obchodním aktivitám.

„Poměrnou část každého dne mi zaberou projekty, na kterých aktuálně pracuji. Věnuji se především ekologickým projektům. V naší společnosti například dokážeme nabídnout zákazníkům mytí automobilu bez použití vody. Každý ušetřený litr se počítá,“ sděluje Radek Štěpánek, pro kterého je stále důležitější otázka ekologie a šetrnosti k přírodě.

Štěpánek, který se probojovat až na 4. místo světového žebříčku, se stále snaží najít ideální balanc mezi prací a péčí o rodinu. Jeho manželka Nicole Vaidišová, kterou si téměř před rokem podruhé vzal, mu loni v létě porodila holčičku. Dcera Stella je pochopitelně středobodem jeho světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám