Hlavní obsah
Článek

Měla to být svatba roku, místo toho se Leoš Mareš (47) a Monika Koblížková vzali v absolutním utajení. Obřad proběhl v únoru v piaristickém kostele Nalezení svatého Kříže v Litomyšli a přihlíželi mu jen rodiče a svědci. Po skromné veselce pak novomanželé odletěli na svatební cestu do Dubaje.

Tajně si letos dali manželský slib i tenista Lukáš Rosol (38) s Petrou Kubinovou. Své ano si přitom řekli nejspíš hned na začátku roku při exotické dovolené na Maledivách.

Naopak bez velké slávy se neobešla veselka Saši Rašilova (51) a Lídy Němečkové, která se konala v Lídině rodném Valašsku. Obřad proběhl v kostele v Bratřejově, kde na jaře nechali pokřtít i dceru Marušku. Za svědky šli novomanželům ženichův bratr Václav Rašilov a herečka Jana Pidrmanová. Nevěsta pak překvapila originálními šaty, jež si sama navrhla.

Únor byl pak zlomový pro sporťáka Petra Suchoně, který si na pláži romantického ostrůvku Mauricius vzal tenistku Kláru Koukalovu. Na obřadu přitom měli jen maminky, které šly také za svědky. O něco méně komorní svatbu uspořádal muzikálový zpěvák Josef Vágner (33), který si vzal v Řecku dlouholetou partnerku Marlene.

Osud svedl znovu dohromady bývalé manžele tenistu Radka Štěpánka (45) a krásku Nicole Vaidišovou (34). Letos se jim podařilo přivítat na svět prvního potomka a také si podruhé říct své ano. Svatba se konala v květnu a Nicole oblékla tmavě modré šaty s květinovým potiskem, pod nimiž už schovávala těhotenské bříško.

Osm měsíců po narození dcerky Emilky se pak za hokejistu NHL Michala Neuvirtha provdala muzikálová zpěvačka Karolina Gudasová (31). Menší civilní obřad proběhl ve vesničce Neštěmice nedaleko Ústí nad Labem.

O milé překvapení se postarala moderátorka Tereza Kostková (47), která se tajně provdala za divadelního režiséra Jakuba Nvotu. Novinka vyšla najevo díky úředním záznamům, v nichž si herečka změnila příjmení na Nvotová Kostková. Svatebním oznámením pak překvapil také herec z Vinařů Pavel Nečas, který stačil během jednoho roku vyměnit partnerku a svou novou lásku dokonce přivést k oltáři.

Reklama

Další články

Načítám