Hlavní obsah
Článek

Dominika Turzu někteří fanoušci pamatují ještě z dob, kdy v masce smrtky zabodoval v soutěži Talentmania. Dnes Dominika všichni znají jako DJ Roxtara, který si prošel několika rádii, neměl nouzi o nabídky akcí a s Radkem Bangou (42) dokonce vystoupil na prestižní Eurovizi. Pak ale přišla doba koronavirová a Roxtar zůstal bez práce.

Naštěstí si vymyslel Adolfeena: plyšového maňáska, kterému dal německý přízvuk a dost neohrabané chování. Světe, div se, lidé si videa s drzým delfínem zamilovali a stal se z něj internetový fenomén. Podobné ohlasy jsou na hity Corona Firus a Nečum Na Mě!, které Adolfeen nazpíval.

V současné chvíli je po Adolfeenovi taková poptávka, až to vypadá, že už nikdy nebude Roxtar fungovat jako samostatná jednotka. „Já jsem se s tím smířil. 17 let kariéry dýdžeje zahodit s jedním maňáskem na ruce je věc těžká, ale mně to nevadí. Adolfeen není bez Roxtara a Roxtar už nebude bez Adolfeena,“ přiznává. Na druhou stranu ho plyšový maňásek v době pandemie zachránil. Dominik nám potvrdil, že se Adolfeenem dá uživit podobně, jako platem dýdžeje.

V záloze má ještě pět Adolfeenů

Roxtarovo současné živobytí závisí na kusu plyše, a tak nás zajímalo, co by dělal, kdyby se s Adolfeenem něco stalo. „Naštěstí jich mám doma pět, protože se mi ozvali fanoušci, že našli Adolfeeny ve skříni, takže jsem objel celou severní Moravu, kde jsem je našel. Ale čtenáři, jestli máte doma Adolfeena, tak DJ Roxtar, Dominik i Adolfeen se pro něj rádi zastaví, protože je fakt potřebujeme,“ prosí Dominik, který o svého zvířecího kamaráda s láskou pečuje. „Musím se o něj starat jako o vlastního, mýt ho, zašívat. Je to náročný, zatím jich mám dost, ale chtěl bych s ním točit mnohem extrémnější videa, takže bych jich potřeboval tak 200-300.“

A s delfínem má DJ Roxtar už jasné plány do budoucna. Jakmile našetří peníze a otevřou se hranice, vezme plyšového maňáska na cestu kolem světa, ze které natočí dvanáctidílný seriál. Kromě toho budou společně pokračovat v hudbě. „Adolfeen bude mít i své album, aspiruje na Cenu Anděl v kategorii hip hop,“ vtipkuje DJ Roxtar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám